Mekaniker / Autoservice – Svendborg

Hvis du er på udkig efter en kompetent mekaniker i Svendborg på Sydfyn, er du kommet til rette sted! Hos BM-tek varetages enhver form for autoservice; om du skal have skiftet dæk, have foretaget eftersyn, have foretaget reparationer, kan du altid regne med en professionel og effektiv behandling af både dig og din bil. Jeg er en mekaniker med æren i behold, og for mig er det altid en æressag at du føler dig godt fair behandlet.

Din bil er en af de største væsentligheder for at få hverdagen til at hænge sammen, og derfor er det altid vigtigt at sørge for at den kører præcis som den skal. Derfor er professionel vedligeholdelse altid vigtigt, hvad enten der er tale om en ny eller gammel bil.

Eftersyn af din bil, motorcykel eller varevogn

Det dog ikke kun din bil, du kan tage med forbi til kærlig behandling. Jeg har som mekaniker ligeledes stor erfaring med eftersyn, fejlfinding, reparation og deslige af både motorcykler og varevogne.

Motorcykler og varevogne er i vedligeholdesmæssigt henseende ikke anderledes end biler; jo oftere du sørger for at få dit køretøj tjekket, des bedre vil det køre og du vil have glæde af det i længere tid. Så kom forbi BM-TEK så vi kan sørge for, alt er som det skal være.

Autoservice på Sydfyn

Står du på Sydfyn og mangler reparation eller tilsyn af din bil? Så er BM-Tek stedet for dig.

BM-TEKs førsteprioritet er altid at løse det problem du, som kunde, måtte have med din bil indenfor en rimelig pris og tidsramme.

Mit værksted er ekviperet med alle moderne hjælpemidler, og med mange års erfaring i faget er du altid sikret de bedste og mest effektive løsninger på dine problemer.

Jeg udfører autoservice på biler, motorcykler, varevogne på op til 5500 kilo og trailere. Disse servicer tæller:

  •  Eftersyn
  •  Periodisk syn
  •  Bremsereparation
  •  Udstødning
  •  Dæk og fælge
  •  Fejlfinding på benzin og dieselmotor eller hybrid
  •  Miljøkontrol inden syn på benzin og diesel
  •  Rens af benzin og dieselsystemer
  •  Autoteknik og dieselteknik

Uanset hvilken udfordring du har med din bil, motorcykel (MC) eller varevogn kan du altid henvende dig, så vi kan finde den helt rigtige løsning for dig.

Du kan finde mig på Norgesvej 15C i Svendborg 

– eller fange mig på: 22 96 39 76

Mange venlige hilsener

Per, relativt nystartet mekaniker i Svendborg