Elektronisk servostyring

Servostyring er blevet en redningskrans for mange mennesker, som fandt det mere end svært at dreje rattet i bilen, når de skulle til manøvrere bilen rundt i sving, på parkeringspladser og hvor sådan en bil nu engang opholder sig.

I gamle dage krævede det nogle gange lidt armkræfter at dreje bilen, men med nutidens moderne teknologi kan man næste dreje bilen med en lillefinger. Rattet er nemlig udstyret med elektronisk servostyring, hvilket på dansk betyder at det er blevet helt smertefrit at bevæge bilen rundt på veje og i sving.

Hvad er elektronisk servostyring (EPS)?

Hvis jeg kort skal forsøge at forklare hvad elektronisk servostyring er, kan det vel forkortes ned til følgende (hentet fra FDMs hjemmeside):

En hydraulisk pumpe, en elektrisk motor eller en kombination yder hjælp til at dreje rattet. Hjælpen er størst ved lav hastighed og aftager gradvist i takt med at farten stiger for til sidst at aftage helt.

Sammenfattet kan man altså sige, at du får mest hjælp via servostyring, når du kører langsomt. Det er netop her, at du får stor assistance fra servostyringen.

Jeg er ekspert inden for elektronisk servostyring

Igennem mange år har jeg haft elektronisk servostyring som min hovedinteresse inden for mit fag, og det er derfor at jeg nu tilbyder at hjælpe dig videre med de udfordringer, som du må have med servostyringen.

Ingen opgaver er for små eller for store, og alle er velkomne til at henvende sig med alle former for problemer, som bilen står over for.

Bemærk at jeg også varetager alle former for vedligeholdelse og reparationer af personbiler. Jeg holder til på Norgesvej i Svendborg, hvilket ligger blot få minutters kørsel fra motorvej og ringvej.

I nogle tilfælde tilbyder jeg at komme ud til dig, hvis bilen strejker helt og aldeles. Her foretager jeg en fejlfinding og beslutter det videre forløb i helbredelsesprocessen …

Ellers kan du finde mig på Norgesvej 15C i Svendborg 

– eller fange mig på: 22 96 39 76