Lukket indtil 1. marts 2021

På grund af corona tager vi ikke nye opgaver ind i øjeblikket.

Indtil videre gælder dette indtil 1. marts 2021.

Reparation af motorcykler – Svendborg

Hos BM-TEK kan du altid komme forbi, hvis din motorcykel har brug for reparation eller mangler serviceeftersyn. Hvis du sørger for at passe på din motorcykel, kan du have glæde af den i rigtigt mange år.

På  Norgesvej 15C i Svendborg, er du altid sikret den rigtige, professionelle behandling, der holder dit tohjulede køretøj i topform.

Din motorcykel har jævnligt brug for en lang række småjusteringer for at sikre, du ikke ender med skader, der kræver omfattende reparation. I flæng kan nævnes: Kædespænding, udskiftning af batteri, oliefilter og tændrør, at få smurt diverse dele osv. Derudover er professionel fejlfinding på gearkasse, el-systemer mm. afgørende for at passe på din motorcykel.

Skulle du alligevel få brug for reparation, er jeg altid glad for at hjælpe, uanset problemets omfang.

Professionel og erfaren motorcykelservice

Hos BM-TEK er det altid førsteprioriteten at give dig og din motorcykel den bedste behandling. Med mange års erfaring i branchen, kan jeg hjælpe dig med ethvert problem, du måtte stå med indenfor en rimelig pris og tidsramme. Jeg har erfaring med adskillige motorcykelmærker såsom Honda, Suzuki, Yamaha og Kawasaki m.fl.

Mit værksted er udstyret med alle moderne hjælpemidler, så du altid er sikret en professionel og kvalificeret løsning på de udfordringer, du står overfor med din motorcykel. Blandt de ting, jeg udfører reparationer, eftersyn og vedligeholdelse på, kan nævnes:

  • Motor
  • Bremser
  • Gearkasse
  • Stel
  • El-systemer

MC mekaniker i Svendborg

Siden jeg var knægt, har jeg altid haft en passion for at reparere motorkøretøjer. Det har handlet om alt fra knallerter og MC til 4-hjulede køretøjer. Da jeg kan se et behov for en MC mekaniker i Svendborg, er det naturligvis en af de ting, som jeg tilbyder i mit autoværksted. Jeg hjælper med MC reparation i alle afskygninger, og vi finder altid den rette løsning, inden selve arbejdet påbegyndes.

Uanset hvilke MC udfordringer, du står overfor, er min service inden for biler og MC altid til din rådighed! Ingen problemer er for store eller små, og du kan altid kontakte mig, hvis du står med et spørgsmål til hvordan jeg kan hjælpe dig.

Du kan finde mig på Norgesvej 15C i Svendborg 

– eller fange mig på: 22 96 39 76